Calendari de sortides, festes i Celebracions

4 d’octubre del 2013

FESTA MAJOR '13

Dissabte, 1 d’octubre a la tarda: participem en la cercavila que organitza el barri. Els nostres gegants, cap-grossos, dracs, bastoners, timbalers i ball de pastorets, surten a partir de les 6 de la tarda de la Plaça del Consell de la Vila. El lloc de trobada, és a l'escola, a les 5 de la tarda
Les despeses del dissabte estan finançades pel Districte i la Comissió de festes, les del divendres, dia 7, van a càrrec de l’escola.
Per a finançar aquestes despeses, tradicionalment es sorteja una bicicleta de muntanya amb canvi de marxes, fent que tot l'alumnat des de  3r a 6è, hagi de vendre algun número d'aquesta rifa. El preu de cada número és d'1€.

Si voleu veure les fotos de la cercavila, cliqueu aquí

Divendres 7 d’octubre, el matí, tots els nens i les nenes de l'escola participen en els actes que tradicionalment s'organitzen per a les escoles. Una cercavila surt de cada centre per a trobar-nos al Casal de Sarrià on, per cursos, les  escoles participants fan una dansa o activitat relacionada amb la Festa.
A la tarda, després d'un dinar de Festa Major, l’alumnat  de l'escola es troba al pati i cada classe o grup de ball actua per a tots els altres. Com ja sabeu, tothom està convidat a aquesta festa. A partir de les 15h. s'obrirà la porta del pati.

 

També es posen a la venda samarretes del drac de l'escola.

La venda de les samarretes es farà cada dia fins el dia de la festa major de 9 a 10 i de 4 a 2/4 de 5h. a partir del dilluns 26.